Möt Sanna

DIN PASSIONERADE TERAPEUT PÅ CHIAKLINIKEN


Hej och välkommen till Chiakliniken

Jag är Sanna, din dedikerade terapeut och vägledare på resan mot ökad hälsa och välbefinnande. Mitt engagemang för att hjälpa andra och skapa positiva förändringar har drivit mig att bli en erfaren terapeut med fokus på fasciabehandling, medicinsk laserterapi, massage och djurhälsa.

Min resa inom holistisk terapi startade med en passion för att förstå kroppens komplexitet och dess förmåga att läka. Efter att ha fördjupat mig i fasciabehandling och medicinsk laserterapi har jag haft privilegiet att se hur dessa tekniker kan göra verklig skillnad i människors och djurs liv. Jag tror på att varje individ, vare sig det är en klient eller ett djur, är unik. Därför strävar jag alltid efter att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som möter specifika behov och mål. Att lyssna på dina bekymmer och förstå dina mål är grundläggande för mitt tillvägagångssätt.

På Chiakliniken är ditt välbefinnande och dina fyrbenta vänners hälsa i centrum av allt jag gör. Jag ser fram emot att vara din guide på vägen mot optimal hälsa och balans. Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina behov eller boka en konsultation.Låt oss tillsammans skapa en hälsosammare och mer balanserad framtid!

Varmt välkommen,

Sanna

Sanna - Medlem i kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Dipl Medicinsk Laser Terapeut - Irradia AB

Certifierad Fascia Specialist  - AtlasBalans AB

Lymf massage terapeut - AtlasBalans AB

Diplomerad Lymf massage -Axelsons (Bebbe Gransten)

Dipl Friskvårdsmassör - Stockholm Massage Academy AB

Diplomerad Öron akupunktur Nada - Kajsa Landgren AB

Certifierad Lic Yoga Lärare RYT 200 - Studio Canalis AB Jona Dahlquist

Certifierad Lic Meditations lärare - Studio Canalis AB Jona Dahlquist

ZonTerapi - Kairon AB

Medicin 1 & 2 

Frisör

Reiki Master Äkta japansk Reiki ryoho.

Katt uppfödare Se*MikSuZ Katteri

Hunduppfödare Pionens Kennel

Boka din behandling idag

Oavsett om du söker lindring från smärta, främjande av avslappning eller en holistisk ansats till hälsa, är Chiakliniken här för dig. Kontakta mig idag för att boka din första behandling och ta det första steget mot en hälsosammare och mer balanserad livsstil. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Boka via knappen till kliniken i Trelleborg. Det går också bra att ringa eller sms:a på 0709-90 54 90

För bokningar till Beddingehälsan i Beddingestrand - Ring eller sms:a på 0709-90 54 90