Behandlingar

FYSISK HÄLSA, MENTAL AVKOPPLING & INRE BALANS


BINDVÄVS | FASCIABEHANDLING

Upptäck fördelarna med bindvävs/fascia- behandling. En effektiv metod för att lösa upp spänningar och förbättra kroppens naturliga balans.


LYMFMASSAGE

Lymfmassage är en skonsam men kraftfull behandling som fokuserar på att stimulera lymfsystemet för att främja avfallshantering, minska svullnad och stärka ditt immunförsvar

MEDICINSK LASER

Medicinska laserterapi erbjuder skonsam och effektiv smärtlindring samt främjar läkning på cellnivå. Upplev fördelarna av avancerad ljusbehandling.


HOT STONE-MASSAGE

Hot Stone-massage  är inte bara en massage. Det är en resa mot ökad avslappning, förnyad energi och harmoni mellan kropp och själ. Prova och upplev skillnaden!

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Svensk klassisk massage är en beprövad metod för att minska muskelspänningar, förbättra cirkulationen och främja övergripande avslappning

Kontakta mig idag

Oavsett om du söker lindring från smärta, främjande av avslappning eller en holistisk ansats till hälsa, är Chiakliniken här för dig. Kontakta mig idag för att boka din första behandling och ta det första steget mot en hälsosammare och mer balanserad livsstil. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Boka via knappen till kliniken i Trelleborg. Det går också bra att ringa eller sms:a på 0709-90 54 90

För bokningar till Beddingehälsan i Beddingestrand - Ring eller sms:a på 0709-90 54 90