Hot Stone-massage

AVSLAPPNING OCH ENERGIBALANS


Varför välja Hot Stone-massage?

Hot Stone-massage på Chiakliniken är inte bara en massage, det är en resa mot ökad avslappning, förnyad energi och harmoni mellan kropp och själ.

Hot stone-massage är en terapeutisk upplevelse där värme från släta basaltstenar kombineras med professionell massage för att främja avslappning, lindra muskelspänningar och återställa energibalansen. Upptäck de många fördelarna med denna unika och avkopplande behandling.

Chiaklinikens massageterapeut är experter på hot stone-massage och skapar en skräddarsydd upplevelse för varje klient och kombinerar tekniken med personlig omsorg för att maximera de terapeutiska fördelarna.

Fördelar med Hot Stone-massage

  • Djup muskelavslappning: De varma basaltstenarna används strategiskt för att applicera tryck på musklerna. Värmen tränger djupt in i vävnaderna och hjälper till att lösa upp spänningar och knutor, vilket resulterar i en djup avslappning och ökad rörlighet.

  • Stressreduktion: Upplevelsen av varma stenar i kombination med lugnande massagefraser skapar en sinnesfridande atmosfär. Denna kombination av värme och terapeutisk beröring hjälper till att minska stressnivåer och främja en övergripande känsla av lugn och välbefinnande.

  • Energibalans: Stenarnas värme används för att öppna energikanaler och främja en balans i kroppens energiflöde. Detta kan hjälpa till att lösa blockeringar och stimulera den naturliga balansen mellan kropp och sinne, vilket ger en känsla av harmoni och välbefinnande.

  • Förbättrad blodcirkulation: Värmen från stenarna ökar blodcirkulationen i kroppen. Förbättrad cirkulation innebär bättre syre- och näringsflöde till vävnaderna, vilket kan främja läkningsprocessen och stödja övergripande hälsa.

  • Sömnförbättring: Hot Stone-massage har rapporterats kunna förbättra sömnmönster. Den avslappnande effekten på nervsystemet och den minskade muskelspänningen kan bidra till en mer kvalitativ och djup sömn.

  • Minskad ledstelhet: Värmen från stenarna kan också bidra till att minska stelhet i leder. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som lider av ledvärk eller artrit.

Vem kan dra nytta av Hot Stone-massage?

  • Individer som söker avkoppling och stresslindring.

  • Personer med muskelspänningar eller stelhet.

  • Alla som vill uppleva en terapeutisk behandling som kombinerar värme och massage.

Hur går behandlingen till?

Efter en kort konsultation börjar sessionen med att värma upp basaltstenarna. Stenarna placeras sedan på specifika punkter eller används aktivt för att ge en djup och avslappnande massage.

Boka din Hot Stone-massage idag

Ge dig själv den ultimata avkopplingen med vår hot stone-massage. Kontakta Chiakliniken idag för att boka din behandling och upplev en harmonisk balans mellan kropp och sinne.

Boka via knappen till kliniken i Trelleborg. Det går också bra att ringa eller sms:a på 0709-90 54 90

För bokningar till Beddingehälsan i Beddingestrand - Ring eller sms:a på 0709-90 54 90